Draconis Armatus + Draconis Andorra + Club de Judo d’Encamp = Entrenament de Pasqua

Entreno Andorra Draconis Armatus

Aquesta Pasqua, els equips de Draconis Armatus i Draconis Andorra (en constitució), en col·laboració amb el Club de Judo d’Encamp, van dur a terme un entrenament revolucionari que va fusionar dues disciplines de combat: judo i buhurt. Aquest innovador concepte, batejat entre rialles com a “juhurt”, es va desenvolupar a Andorra i promet transformar la manera com aquests guerrers aborden el combat medieval.

L’entrenament, liderat per Paco, cinturó negre de judo i propietari del Club de Judo d’Encamp, va ser una oportunitat única per als participants d’aprendre tècniques de judo aplicables al buhurt. Durant els dies festius de Pasqua, els membres de tots dos equips es van submergir en intenses sessions on van explorar com les tècniques d’enderroc, adherència i equilibri del judo poden ser efectives a l’armat i estratègic món del buhurt.

Aquest enfocament interdisciplinari no només va millorar les habilitats de combat dels participants, sinó que també va fomentar un ambient daprenentatge mutu i respecte entre les disciplines. L’aplicació de judo a buhurt ofereix avantatges significatius en competicions de buhurt, atesa la importància del maneig del cos i l’equilibri en armadura.

L’esdeveniment es va dur a terme en un ambient de companyonia i esperit esportiu, destacant la importància de la innovació i la col·laboració en les arts marcials i els esports de combat. La fusió de judo i buhurt a l’entrenament de Pasqua no només va ser una oportunitat per al desenvolupament tècnic, sinó també per enfortir llaços entre els equips de Draconis Armatus i Draconis Andorra i el Club de Judo d’Encamp.

Agraïm a Paco i al Club de Judo d’Encamp per la seva hospitalitat i per compartir el seu profund coneixement del judo, cosa que sens dubte ha enriquit la pràctica del buhurt entre els nostres combatents. Estem ansiosos per veure com aquest nou enfocament evoluciona i s’integra a futures competicions i entrenaments.

Tags:
Etiquetes
Comparte: